Despre PONT

Grupul PONT este o asociere civilă și antreprenorială a unui grup de tineri, care doresc să contribuie semnificativ la dezvoltarea regională și instituțională a țării, utilizând expertiza și experiența vastă în monitorizarea, redactarea şi managementul  proiectelor, acumulată în parcursul celor 13 ani de activitate în domeniu. În vederea atingerii obiectivelor stabilite, asociația acordă o prioritate specială utilizării instrumentelor tehnologiei informaţiei şi exploatării oportunităţilor pe care le oferă aceasta.

Pe lângă realizarea paginii Granturi.ro, care constituie produsul intelectual principal al asociației, oferim servicii de consultanță și asistență unui număr semnificativ de întreprinderi, instituţii și organizaţii civile, în toate aspectele esențiale ce conduc la funcționarea eficientă a acestora, inclusiv accesarea fondurilor nerambursabile, elaborarea și implementarea proiectelor și a planurilor strategice de dezvoltare. Palyazatok.ro Database not reachable.
rotaract-teka.ro

ROTARACT-TEKA.RO

Rotaract este cunoscut în lumea întreagă ca o organizaţie de tineri cu vârste cuprinse între 18-31 de ani, şi face parte din familia Rotary. Clubul non-profit Rotaract-Téka Tg-Mureş organizează de aproape 5 ani diferite proiecte sociale, culturale şi educative.

Rotaract este o reţea de cluburi prezent în peste 170 de ţări şi regiuni ale lumii întregi, cu peste 145.000 de membri în peste 6.400 cluburi.

Cluburile Rotaract contribuie la efortul global de a aduce pace si înţelegere lumii întregi. Acest efort porneşte la nivelul comunităţii dar nu se opreşte doar aici.
   Documente ataşate:
 •   - rotaract-teka_ro.jpg (194.44 KB)


 • 14. noiembrie 2009.

  DATE DE CONTACT

  adresa:Cluj-Napoca
  str. Regele Ferdinand nr. 33
  O.P. 1 C.P. 473
  400750 - Cluj-Napoca
  fax:0364 819 904
  email:info@pontweb.ro

  ECHIPA

  PARTENERI

  Transindex (Asociația Média Index)KIK - Kárpát-medencei Innovációs Központ Intézet (Carpathian Basin Innovation Centre Institute)