Despre PONT

Grupul PONT este o asociere civilă și antreprenorială a unui grup de tineri, care doresc să contribuie semnificativ la dezvoltarea regională și instituțională a țării, utilizând expertiza și experiența vastă în monitorizarea, redactarea şi managementul  proiectelor, acumulată în parcursul celor 13 ani de activitate în domeniu. În vederea atingerii obiectivelor stabilite, asociația acordă o prioritate specială utilizării instrumentelor tehnologiei informaţiei şi exploatării oportunităţilor pe care le oferă aceasta.

Pe lângă realizarea paginii Granturi.ro, care constituie produsul intelectual principal al asociației, oferim servicii de consultanță și asistență unui număr semnificativ de întreprinderi, instituţii și organizaţii civile, în toate aspectele esențiale ce conduc la funcționarea eficientă a acestora, inclusiv accesarea fondurilor nerambursabile, elaborarea și implementarea proiectelor și a planurilor strategice de dezvoltare. Palyazatok.ro Database not reachable.
cluj2020.ro

CLUJ2020.RO

Inițiatorii platformei Cluj 2020 sunt Fundaţia AltArt și Grupul PONT. Inițativa Cluj 2020 este un parteneriat deschis la care pot adera organizații, instituții, companii și membri ai comunității clujene.

Prin Iniţiativa Cluj2020 dorim să oferim şi să agregăm expertiza culturală, completată de cea multisectorială necesară fundamentării unei candidaturi solide şi sustenabile a orașului și regiunii la titlul de Capitală Culturală Europeană 2020/2021.

Iniţiativa Cluj2020 propune mobilizarea resurselor culturale pentru dezvoltarea urbană și regională. Cultura este indicatorul vitalității sociale urbane, al unei calități ridicate a vieții, este esențială în definirea identității locale și în construirea imaginii unui oraș sau a unei regiuni, este un factor catalizator pentru procesele esențiale ale unei societăți prospere: educație, creativitate și inovație, participare civică, etc. Proiectele pe care le inițiem canalizează acest potențial al culturii în beneficiul dezvoltării sustenabile a Clujului și a regiunii Transilvaniei.

    Documente ataşate:
 •   - cluj2020.jpg (115.5 KB)


 • 17. mai 2010.

  DATE DE CONTACT

  adresa:Cluj-Napoca
  str. Regele Ferdinand nr. 33
  O.P. 1 C.P. 473
  400750 - Cluj-Napoca
  fax:0364 819 904
  email:info@pontweb.ro

  ECHIPA

  PARTENERI

  Transindex (Asociația Média Index)KIK - Kárpát-medencei Innovációs Központ Intézet (Carpathian Basin Innovation Centre Institute)