Despre PONT

Grupul PONT este o asociere civilă și antreprenorială a unui grup de tineri, care doresc să contribuie semnificativ la dezvoltarea regională și instituțională a țării, utilizând expertiza și experiența vastă în monitorizarea, redactarea şi managementul  proiectelor, acumulată în parcursul celor 13 ani de activitate în domeniu. În vederea atingerii obiectivelor stabilite, asociația acordă o prioritate specială utilizării instrumentelor tehnologiei informaţiei şi exploatării oportunităţilor pe care le oferă aceasta.

Pe lângă realizarea paginii Granturi.ro, care constituie produsul intelectual principal al asociației, oferim servicii de consultanță și asistență unui număr semnificativ de întreprinderi, instituţii și organizaţii civile, în toate aspectele esențiale ce conduc la funcționarea eficientă a acestora, inclusiv accesarea fondurilor nerambursabile, elaborarea și implementarea proiectelor și a planurilor strategice de dezvoltare. Palyazatok.ro Database not reachable.
granturi.ro

GRANTURI.RO

Granturi.ro este cel mai amplu proiect al nostru ce  oferă informaţii şi detalii privind programe de finanţare şi modalităţi de bursă şi credite, precum o bază de date de finanţatori.


În cei opt ani şi jumătate de la lansarea paginii am adunat mai mult de 8000 de anunţuri, oferte şi licitaţii pentru finanţări, iar în momentul actual baza noastră de date conţine deja 3600 de finanţatori. Pentru facilitarea accesului cititorilor noştri la o astfel de sursă amplă de informaţii pe o suprafaţă online, a devenit necesară implementarea unor soluţii noi şi eficiente în gestionarea conţinuturilor.   Documente ataşate:
 •   - palyazatokro.jpg (149.24 KB)


 • 01. octombrie 2010.

  DATE DE CONTACT

  adresa:Cluj-Napoca
  str. Regele Ferdinand nr. 33
  O.P. 1 C.P. 473
  400750 - Cluj-Napoca
  fax:0364 819 904
  email:info@pontweb.ro

  ECHIPA

  PARTENERI

  Transindex (Asociația Média Index)KIK - Kárpát-medencei Innovációs Központ Intézet (Carpathian Basin Innovation Centre Institute)