Despre PONT

Grupul PONT este o asociere civilă și antreprenorială a unui grup de tineri, care doresc să contribuie semnificativ la dezvoltarea regională și instituțională a țării, utilizând expertiza și experiența vastă în monitorizarea, redactarea şi managementul  proiectelor, acumulată în parcursul celor 13 ani de activitate în domeniu. În vederea atingerii obiectivelor stabilite, asociația acordă o prioritate specială utilizării instrumentelor tehnologiei informaţiei şi exploatării oportunităţilor pe care le oferă aceasta.

Pe lângă realizarea paginii Granturi.ro, care constituie produsul intelectual principal al asociației, oferim servicii de consultanță și asistență unui număr semnificativ de întreprinderi, instituţii și organizaţii civile, în toate aspectele esențiale ce conduc la funcționarea eficientă a acestora, inclusiv accesarea fondurilor nerambursabile, elaborarea și implementarea proiectelor și a planurilor strategice de dezvoltare. Palyazatok.ro Database not reachable.


28. aprilie 2011.
bethlen.ro

BETHLEN.RO

Asociaţia Pro Castrum Bethlen a fost fondată în anul 2007 cu scopul reabilitării Castelului Bethlen din Criş un monument istoric de categoria A, retrocedat către vechii lor proprietari într-o stare nefolosibilă.

Obiectivul proiectului a fost colectarea de date din diferite domenii (architectură, peisagistică, marketing etc.) în legătură cu castelul Bethlen şi localitatea Criş, implicarea activă a studenţilor în procesul de reabilitare şi atragerea atenţiei locuitorilor asupra valorii care se află în localitatea lor.

În cadrul proiectului S-a realizat o nouă pagină web pentru organizaţie şi castel accesibil la adresa WWW.BETHLEN.RO

01. octombrie 2010.
granturi.ro

GRANTURI.RO

Granturi.ro este cel mai amplu proiect al nostru ce  oferă informaţii şi detalii privind programe de finanţare şi modalităţi de bursă şi credite, precum o bază de date de finanţatori.


În cei opt ani şi jumătate de la lansarea paginii am adunat mai mult de 8000 de anunţuri, oferte şi licitaţii pentru finanţări, iar în momentul actual baza noastră de date conţine deja 3600 de finanţatori. Pentru facilitarea accesului cititorilor noştri la o astfel de sursă amplă de informaţii pe o suprafaţă online, a devenit necesară implementarea unor soluţii noi şi eficiente în gestionarea conţinuturilor.

 

 

11. iunie 2010.
park.peninsula.ro

PARK.PENINSULA.RO

Festivalul Peninsula înseamnă nu numai un şir de concerte şi party-uri de înaltă calitate, ci mai degrabă un eveniment bazat pe stabilirea de parteneriate între diferite sfere ale societăţii, o adevărată experienţă de vară pentru toţi participanţii.

Tocmai de aceea, organizatorii festivalului au contactat Grupul PONT (www.granturi.ro), o echipă cu o largă experienţă în managementul proiectelor şi în implementarea proiectelor de dezvoltare, cu scopul de a transforma Peninsula PARK într-un eveniment de maximă importanţă pentru sfera civilă din România.

17. mai 2010.
cluj2020.ro

CLUJ2020.RO

Inițiatorii platformei Cluj 2020 sunt Fundaţia AltArt și Grupul PONT. Inițativa Cluj 2020 este un parteneriat deschis la care pot adera organizații, instituții, companii și membri ai comunității clujene.

 Prin Iniţiativa Cluj2020 dorim să oferim şi să agregăm expertiza culturală, completată de cea multisectorială necesară fundamentării unei candidaturi solide şi sustenabile a orașului și regiunii la titlul de Capitală Culturală Europeană 2020/2021.

30. martie 2010.
webeu.ro

WEBEU.RO

WebEU este proiectul de tineret al Asociaţiei Grupul PONT, constând într-un concurs online pe tema integrării, dezvoltării UE, a anumitor aspecte legate de identitatea europeană şi elaborarea, implementarea proiectelor europene, cu un accent puternic pe dezvoltarea localităţilor.


Scopul proiectului, este promovarea valorilor europene, creşterea nivelului de informare a tinerilor privind subiectele de actualitate pe teme europene, legate de dezvoltare regională, locală şi de finanţări nerambursabile.

20. noiembrie 2009.
erdelykonferencia.ro

ERDELYKONFERENCIA.RO

Începând din decembrie 2009 fondatorii site-ului Granturi.ro - echipa PONT - organizează o serie de conferinţe de dezvoltare în Transilvania.

Obiectivul conferinţelor este de a crea o platformă prin care intelectualii şi  cei responsabili pentru luarea deciziilor să-şi poată exprima propunerile şi părerile privind provocările dezvoltării a acestei regiuni.

14. noiembrie 2009.
rotaract-teka.ro

ROTARACT-TEKA.RO

Rotaract este cunoscut în lumea întreagă ca o organizaţie de tineri cu vârste cuprinse între 18-31 de ani, şi face parte din familia Rotary. Clubul non-profit Rotaract-Téka Tg-Mureş organizează de aproape 5 ani diferite proiecte sociale, culturale şi educative.

Rotaract este o reţea de cluburi prezent în peste 170 de ţări şi regiuni ale lumii întregi, cu peste 145.000 de membri în peste 6.400 cluburi.

Cluburile Rotaract contribuie la efortul global de a aduce pace si înţelegere lumii întregi. Acest efort porneşte la nivelul comunităţii dar nu se opreşte doar aici.
30. iulie 2009.
crashsimulator.ro

CRASHSIMULATOR.RO

Crash - Încearcă! Te convinge! este un proiect iniţiat de Asociaţia Rotaract Club Téka Tg Mureş cu scopul sensibilizării tinerilor despre siguranţa rutieră.

Obiectivul principal al programului este de a atrage atenţia conducătorilor auto şi pasagerilor asupra importanţei purtării centurii de siguranţă.

Funcționarea simulatorului
•  Pasagerii vor ocupa scaunul când aceasta este în partea superioară a rampei şi îşi vor pune centura de siguranţă. Dacă acesta este greşit folosită, operatorul convingătorului le va face un instructaj de folosire corectă a acesteia, urmată de partea de rulare şi coliziune la o viteză de 8-16 km/h.
•   În momentul coliziunii pasagerii vor avea prilejul să experimenteze realul scop şi utilitatea folosirii centurii de siguranţă, chiar şi la o viteză de doar 8-16 km/h.

DATE DE CONTACT

adresa:Cluj-Napoca
str. Regele Ferdinand nr. 33
O.P. 1 C.P. 473
400750 - Cluj-Napoca
fax:0364 819 904
email:info@pontweb.ro

ECHIPA

PARTENERI

KIK - Kárpát-medencei Innovációs Központ Intézet (Carpathian Basin Innovation Centre Institute)Transindex (Asociația Média Index)