Despre PONT

Grupul PONT este o asociere civilă și antreprenorială a unui grup de tineri, care doresc să contribuie semnificativ la dezvoltarea regională și instituțională a țării, utilizând expertiza și experiența vastă în monitorizarea, redactarea şi managementul  proiectelor, acumulată în parcursul celor 13 ani de activitate în domeniu. În vederea atingerii obiectivelor stabilite, asociația acordă o prioritate specială utilizării instrumentelor tehnologiei informaţiei şi exploatării oportunităţilor pe care le oferă aceasta.

Pe lângă realizarea paginii Granturi.ro, care constituie produsul intelectual principal al asociației, oferim servicii de consultanță și asistență unui număr semnificativ de întreprinderi, instituţii și organizaţii civile, în toate aspectele esențiale ce conduc la funcționarea eficientă a acestora, inclusiv accesarea fondurilor nerambursabile, elaborarea și implementarea proiectelor și a planurilor strategice de dezvoltare. Palyazatok.ro Database not reachable.
GENERARE DE PROIECTE ŞI CREAREA PORTOFOLIULUI DE PROIECTE AL ORGANIZAŢIEI

Pentru realizarea unui profil instituţional cât mai elaborat al organizaţiei, compania noastră se angajează în construirea unui portofoliu de proiecte complete.
În practică, aceasta înseamnă că planificarea proiectelor de viitor al organizaţiei se va realiza împreună cu dumneavoastră, în aşa fel încât acestea să conţină ideile dvs. originale, obiectivele clare ale acestora, grupurile ţintă, planul de activităţi, calendarul propus pentru acesta, planul de buget şi alte detalii.
Obiectivul unui proiect poate fi organizarea şi realizarea unor evenimente, dar nu numai: acesta poate fi chiar îmbunătăţirea infrastructurii organizaţiei, sau alte investiţii necesare pentru dezvoltarea acesteia.

Portofoliul de proiecte va fi elaborat de echipa noastră de experţi, printr-o colaborare strânsă cu dvs., la sediul organizaţiei  dvs. şi prin comunicare online. 

>>>>> MĂ INTERESEAZĂ – AȘ DORI SĂ AFLU MAI MULTE

01. iulie 2010. 16:37

DATE DE CONTACT

adresa:Cluj-Napoca
str. Regele Ferdinand nr. 33
O.P. 1 C.P. 473
400750 - Cluj-Napoca
fax:0364 819 904
email:info@pontweb.ro

ECHIPA

PARTENERI

KIK - Kárpát-medencei Innovációs Központ Intézet (Carpathian Basin Innovation Centre Institute)Transindex (Asociația Média Index)