Despre PONT

Grupul PONT este o asociere civilă și antreprenorială a unui grup de tineri, care doresc să contribuie semnificativ la dezvoltarea regională și instituțională a țării, utilizând expertiza și experiența vastă în monitorizarea, redactarea şi managementul  proiectelor, acumulată în parcursul celor 13 ani de activitate în domeniu. În vederea atingerii obiectivelor stabilite, asociația acordă o prioritate specială utilizării instrumentelor tehnologiei informaţiei şi exploatării oportunităţilor pe care le oferă aceasta.

Pe lângă realizarea paginii Granturi.ro, care constituie produsul intelectual principal al asociației, oferim servicii de consultanță și asistență unui număr semnificativ de întreprinderi, instituţii și organizaţii civile, în toate aspectele esențiale ce conduc la funcționarea eficientă a acestora, inclusiv accesarea fondurilor nerambursabile, elaborarea și implementarea proiectelor și a planurilor strategice de dezvoltare. Palyazatok.ro Database not reachable.

Căutare:

28. aprilie 2011. 11:42
CRIŞ 2010 – DEZVOLTAREA CASTELULUI BETHLEN

Rol în proiect: PARTENER

Perioda de derulare: mai - noiembrie 2010

Obiectivul proiectului a fost colectarea de date din diferite domenii (architectură, peisagistică, marketing etc.) în legătură cu castelul Bethlen şi localitatea Criş, implicarea activă a studenţilor în procesul de reabilitare şi atragerea atenţiei locuitorilor asupra valorii care se află în localitatea lor.

28. aprilie 2011. 11:36
PENINSULA PARK

Rol în proiect: CO-ORGANIZATOR

Perioada de derulare: martie-septembrie 2010

Adesea mergem în parc să ne relaxăm, să fim în aer liber, să participăm la concursuri şi acţiuni în aer liber, să trăim viaţa comunitară. Pe această concepţie s-a bazat şi Parcul Peninsula, care an după an prin implicarea ONG-urilor şi al instituţiile publice, le oferă vizitatorilor ai festivalului Peninsula şansa de a participa în diferite programe în urma cărora vor avea o experienţă plăcută.

DATE DE CONTACT

adresa:Cluj-Napoca
str. Regele Ferdinand nr. 33
O.P. 1 C.P. 473
400750 - Cluj-Napoca
fax:0364 819 904
email:info@pontweb.ro

ECHIPA

PARTENERI

KIK - Kárpát-medencei Innovációs Központ Intézet (Carpathian Basin Innovation Centre Institute)Transindex (Asociația Média Index)