Despre PONT

Grupul PONT este o asociere civilă și antreprenorială a unui grup de tineri, care doresc să contribuie semnificativ la dezvoltarea regională și instituțională a țării, utilizând expertiza și experiența vastă în monitorizarea, redactarea şi managementul  proiectelor, acumulată în parcursul celor 13 ani de activitate în domeniu. În vederea atingerii obiectivelor stabilite, asociația acordă o prioritate specială utilizării instrumentelor tehnologiei informaţiei şi exploatării oportunităţilor pe care le oferă aceasta.

Pe lângă realizarea paginii Granturi.ro, care constituie produsul intelectual principal al asociației, oferim servicii de consultanță și asistență unui număr semnificativ de întreprinderi, instituţii și organizaţii civile, în toate aspectele esențiale ce conduc la funcționarea eficientă a acestora, inclusiv accesarea fondurilor nerambursabile, elaborarea și implementarea proiectelor și a planurilor strategice de dezvoltare. Palyazatok.ro Database not reachable.
GRANTURI ON AIR

Rol în proiect: PARTENER

Perioada de derulare: continuă

SCURTĂ DESCRIERE

Grupul PONT este în parteneriat cu postul de radio Erdély FM din primăvara anului 2009. Colaborarea constă în prezentarea oportunităţilor de finanţare LIVE prin intervenţii ale colegilor noştri, de trei ori pe săptămână în cadrul emisiunii de dimineaţă „Bajnokok reggelije” (Micul dejun al Campionilor). Momentul de emisie este de obicei, la ora 9:35, când o persoană a Grupului PONT prezintă o linie/formă de finanţare actuală. Datorită eficienţei colaborării, Grupul PONT abordează şi alte teme în cadrul emisiunilor radio cum ar fi: planificare strategică, emisiuni despre rezumatul anului de finanţare sau previziuni al acestora, despre prezentarea unor surse de finanţări al UE.

OBIECTIVE ŞI GRUPURI ŢINTĂ

Obiectivul proiectului este informarea rapidă şi eficientă a persoanelor fizice, organizaţiilor neguvernamentale, instituţiilor şi întreprinderilor din România şi Ungaria despre oportunităţi de finanţare nerambursabile, burse, conferinţe şi concursuri.

REZULTATE

156 intervenţii live în emisiuni radio
156 de materiale audio digitalizate şi publicate pe internet

FINANŢATORI ŞI PARTENERI

Proiect realizat din resurse proprii

INFORMAŢII SUPLIMENTARE

GRANTURI.RO

ERDELYFM.RO   Documente ataşate:
 •   - erdelyfm.jpg (10.7 KB)


 • 28. aprilie 2011.

  DATE DE CONTACT

  adresa:Cluj-Napoca
  str. Regele Ferdinand nr. 33
  O.P. 1 C.P. 473
  400750 - Cluj-Napoca
  fax:0364 819 904
  email:info@pontweb.ro

  ECHIPA

  PARTENERI

  KIK - Kárpát-medencei Innovációs Központ Intézet (Carpathian Basin Innovation Centre Institute)Transindex (Asociația Média Index)