Despre PONT

Grupul PONT este o asociere civilă și antreprenorială a unui grup de tineri, care doresc să contribuie semnificativ la dezvoltarea regională și instituțională a țării, utilizând expertiza și experiența vastă în monitorizarea, redactarea şi managementul  proiectelor, acumulată în parcursul celor 13 ani de activitate în domeniu. În vederea atingerii obiectivelor stabilite, asociația acordă o prioritate specială utilizării instrumentelor tehnologiei informaţiei şi exploatării oportunităţilor pe care le oferă aceasta.

Pe lângă realizarea paginii Granturi.ro, care constituie produsul intelectual principal al asociației, oferim servicii de consultanță și asistență unui număr semnificativ de întreprinderi, instituţii și organizaţii civile, în toate aspectele esențiale ce conduc la funcționarea eficientă a acestora, inclusiv accesarea fondurilor nerambursabile, elaborarea și implementarea proiectelor și a planurilor strategice de dezvoltare. Palyazatok.ro Database not reachable.
FINANŢĂRI 2010

Rol în proiect: INIŢIATOR

Perioada de derulare: continuă

SCURTĂ DESCRIERE

Analiza cu privire la sistemul finanţărilor nerambursabile din România a fost realizat de către echipa redacţională a portalului Granturi.ro prima dată în 2010. Materialul are menirea să ofere o imagine de ansamblu la fiecare început de an despre concluziile anului precedent al lumii finanţărilor (tendinţe generale, elemente pozitive, elemente negative, finanţări „în vogă”) precum şi stabilirea unei previziuni generale pentru următoarele 12 luni. Pe termen lung Grupul PONT doreşte să creeze din această analiză un material şi volum de referinţă în domeniul finanţărilor din România.

OBIECTIVE ŞI GRUPURI ŢINTĂ

•    instituţii publice şi autorităţi publice locale din România

•    companii private din România

•    organizaţii neguvernamentale din România

•    companii private care doresc să realizeze servicii, lucrări concrete în cadrul unor proiecte cu finanţare nerambursabilă

REZULTATE


Rezultatul concret a constat în publicarea analizei pentru anul 2009 şi a previziunilor pentru anul 2010. Pe baza materialelor au fost publicate 13 articole.

FINANŢATORI ŞI PARTENERI

Proiectul a fost realizat din resurse proprii.

INFORMAŢII SUPLIMENTARE

Site-ul oferă servicii distincte pentru aplicanţi şi finanţatori. Membrii înregistraţi al site-ului primesc informaţii zilnice sau săptămânale despre finanţări prin intermediul newsletter-ului PONT.info.Finanţatorii pot administra profilul lor din baza de date ale finanţatorilor şi să recomande programele lor de finanţare prin intermediul siteului. Astfel se reduce timpul până la publicarea informaţiilor pe site.

GRANTURI.RO

    Documente ataşate:
 •   - palylogo.jpg (6.12 KB)


 • 28. aprilie 2011.

  DATE DE CONTACT

  adresa:Cluj-Napoca
  str. Regele Ferdinand nr. 33
  O.P. 1 C.P. 473
  400750 - Cluj-Napoca
  fax:0364 819 904
  email:info@pontweb.ro

  ECHIPA

  PARTENERI

  KIK - Kárpát-medencei Innovációs Központ Intézet (Carpathian Basin Innovation Centre Institute)Transindex (Asociația Média Index)