Despre PONT

Grupul PONT este o asociere civilă și antreprenorială a unui grup de tineri, care doresc să contribuie semnificativ la dezvoltarea regională și instituțională a țării, utilizând expertiza și experiența vastă în monitorizarea, redactarea şi managementul  proiectelor, acumulată în parcursul celor 13 ani de activitate în domeniu. În vederea atingerii obiectivelor stabilite, asociația acordă o prioritate specială utilizării instrumentelor tehnologiei informaţiei şi exploatării oportunităţilor pe care le oferă aceasta.

Pe lângă realizarea paginii Granturi.ro, care constituie produsul intelectual principal al asociației, oferim servicii de consultanță și asistență unui număr semnificativ de întreprinderi, instituţii și organizaţii civile, în toate aspectele esențiale ce conduc la funcționarea eficientă a acestora, inclusiv accesarea fondurilor nerambursabile, elaborarea și implementarea proiectelor și a planurilor strategice de dezvoltare. Palyazatok.ro Database not reachable.
PENINSULA PARK

Rol în proiect: CO-ORGANIZATOR

Perioada de derulare: martie-septembrie 2010

SCURTĂ DESCRIERE

Adesea mergem în parc să ne relaxăm, să fim în aer liber, să participăm la concursuri şi acţiuni în aer liber, să trăim viaţa comunitară. Pe această concepţie s-a bazat şi Parcul Peninsula, care an după an prin implicarea ONG-urilor şi al instituţiile publice, le oferă vizitatorilor ai festivalului Peninsula şansa de a participa în diferite programe în urma cărora vor avea o experienţă plăcută.OBIECTIVE ŞI GRUPURI ŢINTĂ
Scopul nostru este ca Parcul Peninsula să devină o mişcare civilă semnificativă, organizată anual, care are o valoare de referinţă al organizaţiilor civile române.

•    Grup ţintă primar: Participanţii festivalului Peninsula: activităţile Parcului Peninsula servesc în mod clar scopul Peninsula, extind şi completează oferta activităţilor Peninsulei. În acest sens, proiectul îşi propune să dezvolte un program non-muzical de calitate cu organizaţi partenere.
•    ONG-uri din România cu personalitate juridică(asociaţii, fundaţii, federaţii, asociaţii)
•    Instituţii publice din România – create şi funcţionate de legislaţia (central, regional, local)

REZULTATE

Site-ul proiectului a fost creat atât în limba română şi maghiară: PARK.FELSZIGET.RO şi PARK.PENINSULA.RO. Site-ul a oferit  posibilitatea organizaţiilor pentru a-şi edita profilul propriu în limba dorită: maghiară, română sau engleză, şi de a-şi publica anunţuri despre activităţile sale în Peninsula şi nu numai, să preia ştirile în canalele mass-media proprii.

65 organizaţii au înregistrat cu succes, din care 47 au încărcat proiectele şi 28 au fost selectate.

FINANŢATORI ŞI PARTENERI

Partener: Festivalul Peninsula
Finanţatori: Auroritatea Naţională pentru Sport şi Tineret, Fundaţia Communitas

INFORMAŢII SUPLIMENTARE

PARK.PENINSULA.RO   Documente ataşate:
 •   - logofelsziget.png (38.9 KB)


 • 28. aprilie 2011.

  DATE DE CONTACT

  adresa:Cluj-Napoca
  str. Regele Ferdinand nr. 33
  O.P. 1 C.P. 473
  400750 - Cluj-Napoca
  fax:0364 819 904
  email:info@pontweb.ro

  ECHIPA

  PARTENERI

  KIK - Kárpát-medencei Innovációs Központ Intézet (Carpathian Basin Innovation Centre Institute)Transindex (Asociația Média Index)