Despre PONT

Grupul PONT este o asociere civilă și antreprenorială a unui grup de tineri, care doresc să contribuie semnificativ la dezvoltarea regională și instituțională a țării, utilizând expertiza și experiența vastă în monitorizarea, redactarea şi managementul  proiectelor, acumulată în parcursul celor 13 ani de activitate în domeniu. În vederea atingerii obiectivelor stabilite, asociația acordă o prioritate specială utilizării instrumentelor tehnologiei informaţiei şi exploatării oportunităţilor pe care le oferă aceasta.

Pe lângă realizarea paginii Granturi.ro, care constituie produsul intelectual principal al asociației, oferim servicii de consultanță și asistență unui număr semnificativ de întreprinderi, instituţii și organizaţii civile, în toate aspectele esențiale ce conduc la funcționarea eficientă a acestora, inclusiv accesarea fondurilor nerambursabile, elaborarea și implementarea proiectelor și a planurilor strategice de dezvoltare. Palyazatok.ro Database not reachable.

28. aprilie 2011.
Candidatura Clujului la titlul de Capitală Culturală Europeană în 2020 a fost discutată astăzi, în Sala de Sticlă a Primăriei Cluj-Napoca
www.ziuadecj.ro

Printre participanţi s-au numărat arhitecţii Eugen Pănescu, Şerban Ţigănaş, Ionel Vitoc, Călin Stegerean - directorul Muzeului de Artă, Tompa Gabor - directorul Teatrului Maghiar, dar şi reprezentanţi ai autorităţilor locale precum arhitectul-şef al municipiului, Ligia Subţirică, viceprimarul Laszlo Attila şi primarul Sorin Apostu.28. aprilie 2011.
Proiect european implementat cu brio la UAT
www.zi-de-zi.ro

Universitatea de Arte din Târgu-Mureş şi-a prezentat joi, 3 martie, rezultatele proiectului “Creşterea eficienţei cercetării teatrale prin îmbunătăţirea sistemului de management şi a capacităţii de atragere de fonduri pentru Universitatea de Arte din Târgu-Mureş”, co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, Valoarea totală a proiectului este de 460.778 lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă 391.200 lei.
Proiectul a vizat îmbunătăţirea managementului instituţional al UAT Târgu-Mureş, prin raportare la componente ştiinţifice şi în relaţie directă cu procesul educaţional şi de creaţie artistică. Farkas Andras reprezentant al grupului PONT, cel care a implementat unele elemente ale proiectului a prezentat tematicile incluse în cadrul proiectului, care vizează strategia de dezvoltare, atât în ce priveşte resursele umane, activitatea de educaţie precum şi dezvoltarea infrastructurii precum şi soluţiile propuse pentru îmbunătăţirea imaginii instituţiei.
DATE DE CONTACT

adresa:Cluj-Napoca
str. Regele Ferdinand nr. 33
O.P. 1 C.P. 473
400750 - Cluj-Napoca
fax:0364 819 904
email:info@pontweb.ro

ECHIPA

PARTENERI

Transindex (Asociația Média Index)KIK - Kárpát-medencei Innovációs Központ Intézet (Carpathian Basin Innovation Centre Institute)