A PONTról röviden

A PONT Csoport romániai fiatalok vállalkozói és civil társulása, amely a 13 év alatt felhalmozott pályázatírási, figyelési és projektmenedzsment tapasztalatokat helyezi a regionális és intézményfejlesztés szolgálatába, prioritásként kezelve az információs technológia által nyújtott eszközök és lehetőségek használatát ebben a tevékenységben.

Legfontosabb szellemi termékünk a Pályázatok.ro mellett, több tucat civil szervezetnek, vállalkozásnak és egyéb intézménynek nyújtunk segítséget tevékenységük fenntartásában, fejlesztésében és jövőjük stratégiai tervezésében.Palyazatok.ro Database not reachable.

Társadalmi változás kollektív adományok révén - 22 nap a kastélyok körül
0000. 00.

 

A Kolozsvári Közösségi Alapítvány lefekteti a helyi Adományozói Kör alapjait, amely tetületi vagy magán úton fog közösségi projekteket támogatni akaró embereknek segíteni.

Ezen a rendezvényen a Kastély Erdélyben program is bemutatja a 22 nap a kastélyok körül projektjét. 

 

 

Ajánlatunk
2010. március 03. 11:59

A PONT Csoport 2008 óta segíti több mint 50 szervezet, intézmény munkáját pályázati tanácsadásban, pályázatírásban, projektmenedzsmentben, szervezetük fejlesztésében és jövőjük stratégiai tervezésében egyaránt.

Kiegészítő tevékenységeinkhez tartozik intézményre szabott képzések lebonyolítása, valamint webes felületek létrehozása is.

 

2013. február 25. 12:23
Nagyvárad 2020 – az online vetélkedő


A Nagyvárad 2020 néven elrajtoló vetélkedő 4-8 fős csapatokba gyűjtötte a 16-30 éves kalandorokat, hogy a felállított kihívásokat megoldják, ezáltal tervezve meg Nagyvárad 2020-ban kívánatos arculatát, kulturális életét, környezetvédelmét, hogy egy jobb hellyé varázsolják az így is gyönyörű várost. 
Az Albin Alapítvány és a PONT Csoport arra volt kíváncsi, hogyan gondolkodnak ma a fiatalok Nagyváradon. Hogyan képzelik el az életüket 2020-ban, mikor ők lesznek a fiatal anyukák és apukák, vagy törekvő menedzserek, más foglalkozások lelkes képviselői.

ELÉRHETŐSÉG

cím:Kolozsvár
str. Regele Ferdinand nr. 33
O.P. 1 C.P. 473
400750 - Cluj-Napoca
fax:0364 819 904
email:info@pontweb.ro

A CSAPAT

PARTNEREK

Transindex (Média Index Egyesület)KIK - Kárpát-medencei Innovációs Központ Intézet