Despre PONT

Grupul PONT este o asociere civilă și antreprenorială a unui grup de tineri, care doresc să contribuie semnificativ la dezvoltarea regională și instituțională a țării, utilizând expertiza și experiența vastă în monitorizarea, redactarea şi managementul  proiectelor, acumulată în parcursul celor 13 ani de activitate în domeniu. În vederea atingerii obiectivelor stabilite, asociația acordă o prioritate specială utilizării instrumentelor tehnologiei informaţiei şi exploatării oportunităţilor pe care le oferă aceasta.

Pe lângă realizarea paginii Granturi.ro, care constituie produsul intelectual principal al asociației, oferim servicii de consultanță și asistență unui număr semnificativ de întreprinderi, instituţii și organizaţii civile, în toate aspectele esențiale ce conduc la funcționarea eficientă a acestora, inclusiv accesarea fondurilor nerambursabile, elaborarea și implementarea proiectelor și a planurilor strategice de dezvoltare. Palyazatok.ro Database not reachable.


Parteneriat strategic între Festivalul Tuborg Green Fest Peninsula și Grupul PONT

Ediția a 9-a a Tuborg Green Fest Peninsula a consolidat poziția de lider a evenimentului pe piața românească. 73.000 de participanți, circa 70 de locații, milioane de vizualizări online, peste 500 reprezentanți acreditați ai mass-media, prezența ministerială sunt doar câțiva parametri, care confirmă această afirmație. Grupul PONT a contribuit la realizarea acestui festival de mare anvergură cu atragerea de resurse, precum și cu organizarea și managementul anumitor locații în cadrul festivalului.

"Festivalul Tuborg Green Fest Peninsula din acest an a stârnit interesul a mai multor instituții pentru acordarea de finanțări nerambursabile, pentru realizarea de parteneriate. Astfel festivalul a evoluat nu numai prin numărul crescut de participanți, sau prin varietatea ofertelor ci și prin implicarea a unui număr cât mai mare de instituții publice și private. Cred că festivalul este în continuă creștere fiind capabil de a atrage mai mulți parteneri, dându-le posibilitatea de dezvoltare şi consolidare instituţională pentru organizaţii, prin participarea lor într-un proiect de mare anvergură. Grupul PONT este partenerul nostru strategic în acest proces" - a afirmat Bodor Laszlo directorul festivalului.


   Documente ataşate:
 •   - logo_felsziget_2011.png (33.85 KB)


 • 10. octombrie 2011. 16:06

  DATE DE CONTACT

  adresa:Cluj-Napoca
  str. Regele Ferdinand nr. 33
  O.P. 1 C.P. 473
  400750 - Cluj-Napoca
  fax:0364 819 904
  email:info@pontweb.ro

  ECHIPA

  PARTENERI

  Transindex (Asociația Média Index)KIK - Kárpát-medencei Innovációs Központ Intézet (Carpathian Basin Innovation Centre Institute)