Despre PONT

Grupul PONT este o asociere civilă și antreprenorială a unui grup de tineri, care doresc să contribuie semnificativ la dezvoltarea regională și instituțională a țării, utilizând expertiza și experiența vastă în monitorizarea, redactarea şi managementul  proiectelor, acumulată în parcursul celor 13 ani de activitate în domeniu. În vederea atingerii obiectivelor stabilite, asociația acordă o prioritate specială utilizării instrumentelor tehnologiei informaţiei şi exploatării oportunităţilor pe care le oferă aceasta.

Pe lângă realizarea paginii Granturi.ro, care constituie produsul intelectual principal al asociației, oferim servicii de consultanță și asistență unui număr semnificativ de întreprinderi, instituţii și organizaţii civile, în toate aspectele esențiale ce conduc la funcționarea eficientă a acestora, inclusiv accesarea fondurilor nerambursabile, elaborarea și implementarea proiectelor și a planurilor strategice de dezvoltare. Palyazatok.ro Database not reachable.


Conferinţa Youth@Cluj-Napoca 2015 – Starting the Journey

Asociaţia Grupul PONT în parteneriat cu Municipiul Cluj-Napoca şi Consorţiul Organizaţiilor Studenţeşti vă invită la conferinţa Youth@Cluj-Napoca 2015 – starting the Journey. Evenimentul este programat în 29 ianuarie, la Centrul de Cultură Urbană Casino din Parcul Central „Simion Bărnuţiu”, începând cu ora 10.00.

 

Scopul pe care ni-l propunem este să oferim răspuns unor întrebări importante legate de modul în care tinerii pot participa în pregătirea şi managementul programului de Capitală Europeană a Tineretului, de modul cel mai eficient de cooperare dintre tineri şi sectorul public în crearea şi implementarea cu succes a proiectelor. Pentru dezvoltarea acestor teme vom face schimb de experienţă cu invitaţi din echipele care au implementat deja astfel de proiecte (Braga , Capitala Europeană de Tineret în 2012, şi Maribor, Capitală Europeană a tineretului anul acesta).

 

Cluj-Napoca a câştigat titlul de Capitală Europeană a Tineretului pentru anul 2015. Mai multe informaţii despre proiect vă invităm să vizitaţi pagina de facebook a proiectului: https://www.facebook.com/cluj2015

 

Acest proiect este finanţat de Comisia Europeană prin Programul Tineret în Actiune, Acţiunea 5.1.,  Întâlniri ale tinerilor şi ale responsabililor de politici de tineret.01. februarie 2013. 13:04

DATE DE CONTACT

adresa:Cluj-Napoca
str. Regele Ferdinand nr. 33
O.P. 1 C.P. 473
400750 - Cluj-Napoca
fax:0364 819 904
email:info@pontweb.ro

ECHIPA

PARTENERI

Transindex (Asociația Média Index)KIK - Kárpát-medencei Innovációs Központ Intézet (Carpathian Basin Innovation Centre Institute)