Despre PONT

Grupul PONT este o asociere civilă și antreprenorială a unui grup de tineri, care doresc să contribuie semnificativ la dezvoltarea regională și instituțională a țării, utilizând expertiza și experiența vastă în monitorizarea, redactarea şi managementul  proiectelor, acumulată în parcursul celor 13 ani de activitate în domeniu. În vederea atingerii obiectivelor stabilite, asociația acordă o prioritate specială utilizării instrumentelor tehnologiei informaţiei şi exploatării oportunităţilor pe care le oferă aceasta.

Pe lângă realizarea paginii Granturi.ro, care constituie produsul intelectual principal al asociației, oferim servicii de consultanță și asistență unui număr semnificativ de întreprinderi, instituţii și organizaţii civile, în toate aspectele esențiale ce conduc la funcționarea eficientă a acestora, inclusiv accesarea fondurilor nerambursabile, elaborarea și implementarea proiectelor și a planurilor strategice de dezvoltare. Palyazatok.ro Database not reachable.


Am fost premiaţi!

În data de 21 decembrie 2012 la Instituţia Prefectului  Judeţul Cluj au fost laureaţi cele mai reprezentative personalităţi din 10 domenii de activităţi: media, mediu academic, sănătate, afaceri, cultură, tineret, sport, administraţie publică, activitate socială şi activitate civică.

2012 este primul an în care se acordă premiul Onoare pentru Cluj, care este un mod de a saluta pe cei care fac oraşul Cluj-Napoca mai bogat.

Printre laureaţii din acest an, în domeniul tineretului, se numără şi Farkas András care împreună cu Florin Moroşanu a preluat Onoarea care îi revine Grupului PONT în semn de apreciere şi recunoaştere pentru iniţiativa şi sprijinul acordat câştigării titlului Cluj-Napoca – Capitală Europeană a Tineretului 2015.

Cei doi i-au mulţumit munca tinerilor care au contribuit la câştigarea titlului de Capitală Europeană de Tineret şi care au dovedit faptul că nimeni nu ştie de ce este capabil până nu încearcă.21. decembrie 2012. 16:34

DATE DE CONTACT

adresa:Cluj-Napoca
str. Regele Ferdinand nr. 33
O.P. 1 C.P. 473
400750 - Cluj-Napoca
fax:0364 819 904
email:info@pontweb.ro

ECHIPA

PARTENERI

KIK - Kárpát-medencei Innovációs Központ Intézet (Carpathian Basin Innovation Centre Institute)Transindex (Asociația Média Index)